ginza project двор помидор

Dvor Pomidor

“Dvor Pomidor” is a spacy restaurant at the “Piter Raduga” mall.

Dvor Pomidor

About the restaurant

“Dvor Pomidor” is a spacy restaurant at the “Piter Raduga” mall. An atrium-yard, to be precise. All colors of a rainbow embark on a dance here – green jungles stand next to white walls, street lights are wrapped in pearls. Its magic for young and old – “Dvor Pomidor” is a family restaurant. Why “Dvor”? Because we make our first steps in one, that’s where we have our first kiss and strike the first guitar chord. Why “Pomidor?”. Because its red and pretty.

Are you tired shopping in the “Raduga” mall or just hungry? Look for direction signs to “Dvor Pomidor”. We have everything! The cuisine we offer is oriental in all its richness – particular feast for those who relish food from the Caucasus. All to suit every taste – spicy hot kharcho soup, khinkali with fragrant broth, nourishing thick Piti and a variety of smoking kebabs for a large company.

If you seat yourself on a high chair by the open kitchen and the tandoor, you can witness brown lavash bread taken out of the red-hot oriental oven – while munching on pilaf or kuchmachi, complemented by ripe pomegranate. Tomatoes are used all over – in Georgia-style turkey, stuffed with beef and fragrant spices, added to salad with tarragon sauce and complement the khachapuri. The dessert you’d never try anywhere else – and of course it’s made of tomatoes.

Читайте также:  Как сажать семена помидоров в грунт видео

Restaurant’s interiors Dvor Pomidor up close. Be inspired by designers’ work, their attention to details and original atmosphere.

Large Hall

Seat yourself on a high chair by the open kitchen and the tandoor, you can witness brown lavash bread taken out of the red-hot oriental oven.

The magical yard

All colors of the rainbow engage in a dance around you, branches entwine languid street lights.

Interiors

Juicy-gree fig trees live among the white walls.

For kids and adults

How long ago have you sat with friends at the lotto game or celebrated a birthday of your family at a huge feast?

Kitchens at the group’s six Georgian restaurants are under the watchful eye of the caring and hospitable Iso Dzandzava. She knows how to keep the traditions of the Georgian gastronomic culture alive and how to make every dish unique

Iso Dzandzava

Despite that Iso Dzandzava has never been taught how to cook professionally, she has developed her own vision and taste of Georgian cuisine. Having received medical education, she could not imagine that she would never become a doctor.

Now Iso is the Chef at the group’s ten restaurants. She embarked upon the culinary path in the early childhood — her mother and grandmother let her in on secrets of cooking delicious food.

She also exclusively implements her own home recipes into restaurants’ menus. “I was brought up in a family where seniors and children were respected and where guests were always welcome. All my childhood I watched how my mother and my grandmother did their best to cook something special, and I liked it very much. I have preserved these recipes and now I use them».

Читайте также:  болезни огурцов аскохитоз фото

Vivid pictures of our menu’s most popular dishes, which you can try at our restaurant

Three types of pate

A trinity of pates all “wrapped” into tomato jelly. Mushroom, vegetable and liver pates will be the striking accent of any feast.

Vivid tomato

Salad with ripe tomatoes of different kinds, beets, red onion and tender Imereti cheese. Served with fragrant tarragon sauce.

Turkey roll with spinach and veggies

Roll stuffed with fresh spinach and sun-dried tomatoes, backed to golden crust and served with veggies.

Mini-khachapuri with tomatoes and tarragon

Unrivaled combination of Megrel-style khachapuri with ripe tomatoes and tarragon. Exactly how its served in Georgia!

Designer dessert “Pomidori”

Mousse of fresh mango and passionfruit “wrapped” into orange jelly, shaped as a tomato. The designer dessert is served on a pillow of tender cream and chocolate biscuit.

Источник

Ginza project двор помидор

«Двор Помидор» — большой ресторан в торгово-развлекательном комплексе «Питер Радуга». А точнее, Двор-атриум: все цвета радуги водят вокруг вас хороводы, у беленых стен множатся зеленые джунгли, уличные фонари укутаны жемчугом. Волшебство это и для детей, и для взрослых: «Двор Помидор» — ресторан семейный. Почему «Двор»? Во дворе мы делаем первые шаги, здесь случается первый поцелуй и берется первый аккорд. Почему «Помидор»? Потому что красный, а значит, красивый.

Устали путешествовать по «Радуге» или просто проголодались? Ищите указатель «Двор Помидор». У нас во «Дворе», как в Греции, есть всё. Кухню дают восточную со всеми вытекающими. Особенное раздолье и изобилие для ценителей кавказской еды. На вкус и цвет товарищи есть: берите прожигающий насквозь харчо, хинкали с душистым, с зеленью и чесноком, бульоном, наваристый густой пити и ассорти дымящихся шашлыков на большую компанию.

Читайте также:  Морковь в соусе из грецких орехов

Если устроиться на высоком табурете при открытой кухне у тандыра, можно наблюдать, как из раскаленной восточной печки таскают румяный лаваш — заедать плов или есть вприкуску с кучмачи, приправленным спелым гранатом. Помидор активно используют по назначению: кладут в индейку по-грузински, фаршируют мясом с ароматными специями, добавляют в салат под соусом из тархуна и приобщают к хачапури.

Десерт — брать здесь и сейчас, подобного нигде не сыщете. Конечно, он из помидора.

В детстве никому не хотелось возвращаться домой ни на минуту: каждый знал, что стоит вернуться за бутылкой воды, и порезвиться с друзьями во дворе придётся только на следующий день. В ресторане «Двор Помидор» не стоит этого бояться: родители так будут увлечены отдыхом, что веселиться можно каждый день с утра до вечера: лабиринты, шарики и обширная игротека с развивающими играми — в детской комнате каждый обязательно найдёт чем себя занять. Вторник у нас посвящен мамам: в Mama’s Day ресторан превращается в место для релаксации, а для детей — в мир захватывающих развлечений. У нас всегда проводятся мастер-классы, квесты с веселыми аниматорами, кукольные спектакли, праздники и дни рождения. Шеф-повара позаботились о здоровье каждого ребенка: в меню можно найти по-настоящему вкусные каши даже с безлактозным молоком. Для малышей предусмотрены все удобства: пеленальная комната, стульчики для кормления и нагрудники.

Павел Каляка

Источник

Поделиться с друзьями